WerkNet033 helpt je om met meer plezier en energie je huidige werk te doen. Of met het vinden van nieuw passend werk in de regio. Wij zetten jouw vraag centraal en kijken samen met jou welke dienstverlening het beste daarbij aansluit. Onze aanpak is persoonlijk en resultaatgericht.

Vragen waarmee je bij ons aan de slag kan:

  • Hoe vind ik nieuw werk?
  • Hoe kan ik (bij mijn huidige werkgever) weer met nieuwe energie aan de slag?
  • Past mijn werk nog bij mij?
  • Hoe wil ik verder in mijn loopbaan?
  • Welke mogelijkheden heb ik op de huidige arbeidsmarkt?

Onze concrete diensten staan in de rechterkolom. Een verkennend gesprek hierover is altijd mogelijk.

Wat ons bijzonder maakt is onze WerkNet Werkwijze. Dit is een unieke werkwijze, gericht op het vinden van ander werk. Elke maandag en donderdag is er gelegenheid om op de WerkNet locatie andere werknet-deelnemers te ontmoeten. Samen deel je kennis & ervaring en werk je aan sollicitatieactiviteiten. Ook maak je gebruik van elkaars netwerk en het netwerk van WerkNet033. De loopbaanprofessionals van WerkNet033 ondersteunen deze dagen op maat, door meedenken, adviseren, trainen en inspireren.

Voordelen:

  • je houdt structuur in je week; geen “maandagochtend-blues”
  • professionele ondersteuning is direct inzetbaar
  • je doet inspiratie op, wat ook goed is voor je energie en je humeur.

Wil je graag een oriënterend gesprek of meer informatie? Neem contact met ons op