Het HR-netwerk van WerkNet033 bestaat uit HR-mensen die werkzaam zijn in verschillende sectoren binnen de regio 033. Doel van het HR-netwerk is kennis en ervaring met elkaar delen rondom HR- thema’s zoals duurzame inzetbaarheid en arbeidsmobiliteit. Naast deze uitwisseling streven zij ook naar samenwerking waar dat mogelijk is, bijv. door (tijdelijke) vacatures met elkaar te delen.

WerkNet033 faciliteert dit netwerk door 4x per jaar een bijeenkomst te organiseren rondom een actueel thema. Daarbij vervult WerkNet033  binnen de arbeidsmobiliteit een bemiddelende rol, door het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Alle vormen van arbeidsmobiliteit zijn bespreekbaar; van stage, tot detachering en daadwerkelijk Werk-naar-Werk. Met elkaar maken wij op deze manier regionale arbeidsmobiliteit mogelijk.
Huidige deelnemers

AFAS, Alzheimer Nederland, ARAG RechtsbijstandDiabetes Fonds, Diabetesvereniging Nederland, Ex:plainGemeente Leusden, GGD-regio Utrecht, Intergamma, Kringloop Amersfoort-Leusden, Lomans installatiebedrijf, Longfonds, MBO Amersfoort, Meerwegen Scholengroep, Pon Logistics, Qlip, Rabobank Amersfoort e.o., St. Onderwijsgroep Amersfoort, St. Samenwerking Beroepsonderwijs BedrijfslevenVoila Scholengroep.
Ook lid worden van het HR-netwerk?

WerkNet033 roept werkgevers in de regio op om de krachten te bundelen. Hoe groter het netwerk, hoe meer kans op een duurzaam positief resultaat. Word lid, neem deel aan de netwerkbijeenkomsten en werk mee aan een gezonde en flexibele regionale arbeidsmarkt.

Wij maken graag een eerste afspraak met u. Neem gewoon even contact met ons op!