Op de komende HR-netwerkbijeenkomst (27 september a.s.) gaan we met Change aheadelkaar in gesprek over  cultuurverandering. Voila (primair onderwijs in de gemeente Leusden) vertelt over hun ervaringen met cultuurverandering. Uniek voor Voila is dat zij drie identiteiten vertegenwoordigt, te weten de Katholieke, de Openbare en de Protestants Christelijke. Hoe zet je dan vanuit dit gegeven een cultuurverandering in?

Gert Broekhuizen en John Mulder maken ons graag deelgenoot van hun ervaringen. Over het waarom en vooral over hoe zij de cultuurverandering  zijn ingezet, wat goed en minder goed ging. En natuurlijk is er ruimte voor discussie en gesprek met elkaar; de bedoeling van de HR-netwerkbijeenkomsten is juist om ervaring en kennis met elkaar te delen.

De bijeenkomst is van 15.30-17.30 uur ( in Leusden). Inloop voor koffie/thee is mogelijk vanaf 15.15 uur.  Wil je over dit onderwerp mee praten én ben je als HR-verantwoordelijke /HR-professional werkzaam in  regio 033?  Mail even naar werk@werknet033.nl . Dan nemen we contact met je op.

Wil je meer weten over het HR-netwerk van WerkNet033 ? Klik dan hier voor meer informatie.

 

6 september 2016

 

 

HR netwerkbijeenkomst 27 september: cultuurverandering in de organisatie