Op dinsdag 13 juni jl. waren wij met ons HR-netwerk te gast in het tijdelijke gemeentehuis van Leusden. Het onderwerp was LEAN werken voor HR. Ons HR-netwerklid Babette Overbeek (van AAD advies) nam ons mee in de basisbeginselen van LEAN. Daarna hebben we aan de hand van een casus  verschillende LEAN modellen toegepast, zoals bijvoorbeeld “de visgraat”. Zeer verhelderend en leuk om met elkaar te kijken naar de verschillende HR-processen.

Onze volgende HR-netwerkbijeenkomst is op 26 september a.s. Dan zijn we te gast bij de Rabobank  in Amersfoort. Het onderwerp is de nieuwe wijze waarop de Rabobank in gesprek gaat met haar medewerkers. Zij zetten  GROW! hiervoor in. De continue dialoog met de naam GROW! stelt de ontwikkeling van de medewerker centraal en zet de medewerker in zijn kracht. Uitgangspunt is dat het overgrote deel van de medewerkers voldoet aan de vereisten die horen bij de functie.
De continue dialoog heeft de vorm van kort-cyclische gesprekken over:
–  de individuele bijdrage van de medewerker aan de (strategische) doelstellingen van Rabobank,
–  het gedrag dat van de medewerker in zijn functie wordt verwacht,
–  en de ontwikkeling van de medewerker.

Bent u HR verantwoordelijk binnen een organisatie in de regio 033? En wilt u graag deelnemen aan de bijeenkomst van 26 september as? Neem dan contact met ons op via werk@werknet033.nl

HR netwerkbijeenkomsten van 13 juni jl. (LEAN) en 26 september a.s. (GROW!)