spreekuren124-09-2015: Het loopbaanspreekuur op de Dag van de Loopbaan is inmiddels volgeboekt! We gaan daarom door met een particulier loopbaanspreekuur op vrijdag 2 oktober a.s. van 9.00-13.00U. Net als op de Dag van de Loopbaan, bieden wij tijdens dit loopbaanspreekuur een gesprek aan voor particulieren voor 15 euro. Een aantal vragen die je tijdens dit spreekuur bijvoorbeeld kunt stellen:

  • Mijn huidige werk kost mij steeds meer energie; wat kan ik doen?
  • Ik probeer al langere tijd (ander) werk te vinden; welke stappen kan ik nog zetten?
  • Het lijkt mij nuttig om social media in te zetten bij het solliciteren; hoe pak ik dat aan?
  • Steeds vaker krijg ik het gevoel niet meer op mijn plek te zitten; wat nu?
  • Iedereen heeft het over netwerken,  maar wat als je geen netwerk hebt?
  • etc. etc.

Heb je een loopbaanvraag en wil je daar in 45 minuten graag persoonlijk advies over?  Meld je dan aan voor het particulier loopbaanspreekuur op vrijdag 2 oktober a.s. via  werk@werknet033.nl. Of bel ons voor het maken van een afspraak:  06-24 94 33 10 (Anneke van Dijck)  of 06-12 02 75 01  (Carla Huppelschoten). Tijdstippen: 9.00u, 10.00u, 11.00u of 12.00u.

Succesvol Loopbaanspreekuur krijgt vervolg!