WerkNet033 is een initiatief van twee gedreven HR- & loopbaanprofessionals:

Anneke.2 deur_FotorAnneke van Dijck
Mijn hele loopbaan speelt zich af rondom het thema “mens en arbeid”.  Via arbeidsbemiddeling W&S en HR-advies heb ik sinds 2008 mijn draai gevonden als zelfstandig HR-/loopbaanprofessional. Met mensen op zoek gaan naar hun mogelijkheden om hun werk zinvol en plezierig in te vullen,  geeft mij dagelijks veel voldoening. Mijn inspiratiebron is een gedicht van Bert Schierbeek:
Hoe als je je met zorgeloosheid kon omringen en dat dat je ruimte was.  Graag zoek ik samen met jou naar “jouw ruimte om te bewegen” of “de beweging die jou ruimte geeft”. Mijn motto: ”actie = reactie”.

carla.1 deur_FotorCarla Huppelschoten
Ingegeven door de drive om mensen (en hun organisaties) vooruit te willen helpen werk ik vanaf 2000 als zelfstandig loopbaanprofessional. Ik ga fluitend naar mijn werk en dat wens ik andere mensen ook toe. Dit is voor mij een belangrijke drijfveer. Ik merk daarbij steeds weer ( en niet alleen in mijn werk) hoe groot het effect is van in actie  komen, de eerste stap te durven zetten van denken naar doen. Mijn motto is dan ook: ‘’Het geheim van vooruitkomen is beginnen met lopen”.

Wij zijn allebei opgenomen in het beroepsregister van het Noloc en volgen de gedragscode van onze beroepsorganisatie.