22-01-2018

Wij zijn blij met onze nieuwe werklocatie aan de Algolweg 9-12. Een prettige werkruimte op de 2e etage, die door de grote ramen een mooi uitzicht over de Hoef biedt. Dit willen we graag nog meer inzetten voor de mensen met wie wij werken. Daarom organiseren wij

  1. Open Huis Werknet033
    Elke 2e en 4e maandag van de maand is er Open Huis bij Werknet033 voor kandidaten die op dit moment een traject bij ons volgen. Van 10.00 – 12.30 uur ben je van harte welkom om bij ons op locatie te werken aan je loopbaan. Je werkt zelfstandig, en hebt de gelegenheid om te sparren met collega’s en/of met één van ons.
  2. Workshop Arbeidsmarktprofilering
    Met enige regelmaat organiseren wij de workshops “profilering op de arbeidsmarkt”. In een kleine groep (max 6 mensen) werk je de eerste ochtend vooral aan je eigen loopbaanverhaal. Wat vertel je over jezelf; wie ben je, wat kan je en wat wil. Dit oefen je met elkaar, waardoor je steeds weer feedback en nieuwe input krijgt. De 2e dag staat in het teken van netwerken, CV en linkedin, om  zo jouw logische loopbaanverhaal op een effectieve manier te presenteren.
    De eerste workshops van 25 januari en 13 februari as zijn inmiddels volgeboekt.
    Heb je ook  belangstelling voor het volgen van een workshop, neem dan even contact met ons op!
Workshops en Open Huis op onze nieuwe locatie